Skorpion Mill500 kalapácsos malom

Skorpion 500 őrlőmalom aprítógépekből kikerülő és egyéb módon feldarabolt apríték, fahulladék, valamint szalma, széna, papír, gabona igen apró méretre való őrlésére szolgál.

Az 500 mm széles és 200 mm magas betöltő garat lehetővé teszi az őrlendő anyag függőleges adagolását. Az őrlőmalom vezérlési rendszerét a vezérlő szekrény képezi, amely a bekapcsolást, a munkafolyamat ellenőrzését, a túlterhelés ellenőrzését és a meghajtás kikapcsolását végzi. A berendezés vágórendszerét a vágódob alkotja 63 kalapácskéssel. A kapott őrlemény homogenitésát (szemcseméret szabályossága) az alkalmazott rosta szemnagysága határozza meg. Az őrlőmalom meghajtását 45 kW teljesítményű villanymotor végzi. A Skorpion Mill500 őrlőmalom rendelkezik egy elektronikus munkafolyamat ellenőrző rendszerrel, amely az adagoló rendszer időszakos megállításával automatikusan megelőzi a vágórendszer túlterhelését.

A Skorpion Mill500 őrlőmalom (kalapácsos malom) együttműködhet szalag és csigarendszerű anyagtovábbítóval. Az kalapácsos finomító alapfelszereltségét maga a malom, a vezérlő szekrény, az adagoló szállítóegység, valamint opcionálisan szívó- nyomó ventilátor képezi, amely segítségével az őrlemény eltávolítása történhet. A kapott őrlemény ideális anyag, felhasználható alapanyagként brikett és pellet gyártáshoz, valamint elégethető porüzemű kazánokban.

Alapfelszereltség:
- vezérlõ szekrény
- beadagoló szalag
- elektronikus túlterhelés elleni rendszer.

Műszaki adatok Skorpion Mill500 kalapácsos finomító
Gép méretei (5500)*1450x950x1670mm
Gép tömege 1200kg
Kalapácsok száma 63 db + 6 tartó elem
Finomítási kapacitás anyagfüggő
Apríték szélessége (rostalyukak függvénye) max.12mm
Beadagológarat mérete 500x200mm
Frogódob átmérője 300 mm - munka alatt 450 mm
Forgódob sebessége 2500rpm
Beadagolási lehetőség szalagos szállító, hossza 4 m
Főmotor teljesítménye 45kW
Szalagos szállító motorjának teljesítménye 1,1kW
*beadagoló egység mérete