Skorpion Mill800 kalapácsos finomító

Skorpion 800 őrlőmalom aprítógépekből kikerülő és egyéb módon feldarabolt apríték, fahulladék, valamint szalma, széna, papír, gabona igen apró méretre való őrlésére szolgál.

Az 500 mm széles és 200 mm magas betöltő garat lehetővé teszi az őrlendő anyag függőleges adagolását. Az őrlőmalom (kalapácsos malom) vezérlési rendszerét a vezérlő szekrény képezi, amely a bekapcsolást, a munkafolyamat ellenőrzését, a túlterhelés ellenőrzését és a meghajtás kikapcsolását végzi. A berendezés vágórendszerét a vágódob alkotja 90 kalapácskéssel. A kapott őrlemény homogenitását (állandó szemcseméret) az alkalmazott rosta szemnagysága határozza meg. Az kalapácsos finomító malom meghajtását 75 kW teljesítményű villanymotor végzi. A Skorpion 800 őrlőmalom rendelkezik egy elektronikus munkafolyamat ellenőrző rendszerrel, amely az adagoló rendszer időszakos megállításával automatikusan megelőzi a vágórendszer túlterhelését.

A Skorpion 800 őrlőmalom együttműködhet szalag és csigarendszerű anyagtovábbítóval. Az őrlőmalom alapfelszereltségét maga a malom, a vezérlő szekrény, az adagoló szállítóegység, valamint opcionálisan szívó- nyomó ventilátor képezi, amely segítségével az őrlemény eltávolítása történhet. A kapott őrlemény ideális anyag, felhasználható alapanyagként brikett és pellet gyártáshoz, valamint elégethető porüzemű kazánokban.

Alapfelszereltség:
- vezérlõ szekrény
- beadagoló szalag
- elektronikus túlterhelés elleni rendszer.

Technikai adatok Mill800 kalapácsos malom
Gép mérete (5700)*1270x 2000x 2150
Gép tömege 1990kg
Kalapácsok száma 90 db + 12 tartó elem
Finomítási kapacitás függ az anyagtól
Apríték mérete (rostalyukak függvénye) max. 12mm
Beadagológarat 500 x 200mm
Forgódob átmérője 685mm - munka közben 835mm
Forgódob sebessége 1480 rpm
Beadagolási lehetőség szállító szalag 5,2m hosszűságban
Főmotor teljesítménye 75kW vagy 90kW
Szállító szalag motorja 1,5kW
*beadagoló egység mérete