Cazane industriale Kenobi cu funcţionare pe biomasă

Cazanele Kenobi cu ardere pe biomasă utilizează tehnica avansată de ardere pentru a obține un raport de încălzire cât mai ridicat și astfel un plus de economie și confort. 

Proiectarea și producția cazanelor se face conform normativelor UE actuale și este certficat de către TÜV Rheinland Intercert.

Cazanele sunt dotate cu focare concepute special, ţinând cont de caracteristicile şi particularităţile combustibilului, astfel încât arderea să fie completă și emisiile de noxe să fie foarte reduse.

Arderea completă se realizează la temperaturi ridicate de până la 1000 oC, care solicită extrem de mult materialele folosite și structura cazanului. 

Oferta noastră din domeniul cazanelor satisface toate pretenţiile:

- cazane de apă caldă sau de apă supraîncălzită

- cazane cu grătar mobil sau grătar fix

- cazan cu funcționare pe biomasă pentru arderea combustibilului uscat (umiditate max.20% raportată la masa absolut uscată a lemnului)

- cazan cu funcționare pe biomasă pentru arderea combustibilului crud (umiditate max.110% raportată la masa absolut uscată a lemnului)

- cazane cu funcţionare automată

- capacități între 150 - 2000 kW.

Vă rugăm alegeți dintre următoarele familii de cazane pe biomasă:

click pe poza, sau text

Câteva motive bune pentru încălzirea cu biomasă

Instalaţiile moderne de biomasă prezintă costuri de achiziţionare mai ridicată faţă de centralele tradiţionare pentru păcură (motorină) sau gaz. Acestea însă se amortizează în câteva ani prin cheltuierile de încălzire mai scăzute - cu atât mai repede cu cât necesarul dv, de căldură este mai ridicat.

Profitaţi de cheltuieri scăzute de încălzire la preţuri previzibile, care nu depind de crizele din alte zone ale lumii. Instalaţiile pentru biomasă reduc efectul de seră, înlocuiesc combustibilii fosili prin energie inovatoare şi mai mult, folosesc deşeurile de lemn.

Disponibilitatea biomasei este sigură în caz de criză, nu necesită transporturi lungi şi nu cauzează catastrofe ecologice.

Chiar dacă alegerea dv. se bazează doar pe motive economice, aduceţi totodată şi o contribuţie mediului înconjurător.